Hundesele til bil - Find en god bilsele til din hund

Langt de fleste hunde elsker at komme med på tur, også når det gælder bilture er begejstringen ofte stor. Men når hunden skal med i bilen, er det vigtigt at tænke på sikkerheden da en hund under en kollision kan blive endnu et faremoment i situationen og selv komme voldsomt til skade. Men det er ikke alle biler der har plads til et stort bur, hvor hunden sikkert kan sidde, derfor er en hundesele til bil virkelig god løsning.

Med bilseler er der et ekstra plus for hunden, den har nemlig god mulighed for at følge med i alt hvad der sker uden for bilen, samtidig med du selv kan have en god kontakt til din hund.

Vælg den bedste sikkerhedssele til hund

 

Placering af hunden i sikkerhedsselen
Hvis din hund har en hundesele til bil, er det vigtigt at placere den på bagsædet.
På forsædet vil den ikke kunne undgå at blive ramt af frontairbaggen hvis den bliver udløst, hvilket kan risikere at skade hunden, da den ikke er bygget til at have gavn af en airbag.
Sidder hunden på bagsædet vil den heller ikke have mulighed for at distrahere dig under kørslen.

Kvalitet
Først og fremmest er det vigtigt at undersøge kvaliteten af sikkerhedsselen, er materialet stærkt og syningerne holdbare, og hvordan bliver de fæstnet i bilen mm. vær kritisk.

Størrelse
Husk at måle din hund efter de mål der bliver beskrevet, så du sikrer dig at du får den rette sikkerhedssele til din hund, bliver den for stor vil selen ikke kunne fastholde hunden.

Crashtestet hundesele til bil
De bedste hunde sikkerhedsseler er dem der har bestået en form for crashtest, der er ikke en egentlig crashtest for sikkerhedsseler til hunde, derfor har nogle af seleproducenterne valgt at foretage deres egne tests.

Vores forslag til de bedste hundeseler til hund

Vi har været ude for at finde de sikkerhedsseler til hunde vi mener vil være de bedste valg, vi har også været heldige at kunne finde en sele der har vundet FDMs hundeseler bedst i test undersøgelse,

MIMsafe Allsafe

MIMsafe Allsafe sele til bil

MIMsafe som er en del af det svenske firma MIMconstruction har lavet denne sikkerhedssele som er crashtestet efter ISO 27955:2010 (sikring af last under kørsel).

Selen sidder komfortabelt på hunden, og i stedet for kun at være spændt fast et sted, er denne sele beregnet til at bruge 2 steder. Det betyder at din hund ikke alene er sikret mod at flyve frem under en kollision, den er også sikret mod at ryge til siden hvis du f.eks. bliver nødt til at lave en undvigelsesmanøvre.

Selvom din hund er fastspændt to steder med denne sele, har den stadig muligheden for at sidde op eller ligge ned alt efter hundens behov.

MIMsafe selen kan også bruges på selve gåturen så du behøves ikke skifte sele på hunden inde i bilen, skulle det blive mørkt mens i er ude har selen påsyede reflekser.

Du kan se mere om MIMsafe Allsafe her https://www.frishop.dk/pi/MIMsafe-AllSafe-M-hundesele_9688018_387756.aspx

Ezydog Drive

Er en solid hundesikkerhedssele hvor firmaet også har lavet deres egen crashtest på selen, de har brugt deres viden indenfor børneseler og det interiør der er i biler.

Alle remme på selen er lavet af det samme materiale, som vores egne sikkerhedsseler er lavet af og foran på selen er en brystplade der er støbt efter hundes brystkasse og derefter polstret godt så den føles behageligt for hunden at have på.

Første gang du bruger sikkerhedsselen fra Ezydog skal den justeres efter din hund, herefter passer selen og det er hurtigt at fastspænde den ved hjælp af bilens egen sikkerhedssele og hurtigt være klar til køreturen.

Du kan se mere her om Ezydog drive https://perspetshop.dk/vare/eazydog-drive-harness/

 

Kurgo True Fit bilsele til hund

Kurgo true fit bilsele til hund

Kurgo selen er også crashtestet op til 34 kg. Den er testet ud fra Federal Motor Vehicle Safety Standard for børnesikringssystemer.
Den er behagelig at have på for din hund, og den kan også bruges på gåturene så du ikke behøves at skifte over til hundens almindelige sele efter køreturen.

Den er træktestet, så selv hunde der er glade for at trække, kan sagtens bruge selen på gåturen.
Det er muligt at justere selen på 5 punkter, så du kan tilpasse selen bedst muligt til din hund,
Materialet bilselen er lavet er af holdbart og PVC frit

Du kan se mere om Kurgo True Fit her, hvor det også er muligt at bestille den online
https://www.mypets.dk/shop/kurgo-tru-fit-smart-sikkerhedssele-42785p.html

 

Indhold
    Add a header to begin generating the table of contents