Hundekurve I flet

Enhver hund fortjener en lækker seng den både kan slappe af og sove i, men hundesenge kan let få en status som hjemmets irritationspunkt, da mange hundekurve slet ikke passer ind i den skandinaviske boligindretning.

Men sådan behøves det slet ikke være, faktisk er en af tidens helt store tendenser nemlig hundekurve i flet, og det er helt sikkert en hundekurv der vil pynte op i de fleste hjem, især når familiens sødeste hund tager en lur i den.

Der findes faktisk en del forskellige flettede hundekurve, der er blandt andet hundekurve i flet på ben, hundekurve i flet uden ben og der er hundekurve i flet der er designet som huler til de små hunde.

Vi har valgt at gennemsøge en hel masse sider, for at finde nogle af de bedste bud på en hundekurv i flet, til din hund.

Dorothy Hundekurv i flet

Køb den her

Ilva har et godt bud på en hundekurv i flet, nemlig Dorothy, den er lavet i grå rattan med en off-white pude, der vil kunne få din hund til at drømme sødt og behageligt, er du heldig kan du måske ligefrem få lov til at sove lidt længere end du plejer.
Den offwhite pude kan vaskes på 30 grader i en skånevask, så selv hvis din hund hopper direkte i kurven efter en luftetur er det muligt at få kurven ren igen.
Hundekurven fås i to størrelser så der er både mulighed for at den store hund kan få en Dorothy seng og den lille hund kan få en magen til.
Det er muligt at se lidt nærmere på Dorothy flet hundekurven her

https://ilva.dk/boligtilbehoer/hundekurve/c-1306/

Cloud7 Cuddly Plush Ecru

Køb den her

Cloud7 har lavet en virkelig fin version af den flettede hundekurv, man behøves kun at kaste et enkelt flygtigt blik på hundekurven før man ved at den både vil passe perfekt ind i den skandinaviske stil og din hund vil elske at få lov at putte i den, måske får du nu ligefrem din seng for dig selv?
Kurven fås i to størrelser Small og Medium, så den egner sig bedst til mindre hunde.
I kurven ligger der en pude der er både blød og slidstærk, og øverst på puden er der et lag plush stof, din hund garanteret ikke kan stå for.
Det indvendige af puden kan du vaske ved 30 graders skånevask så det altid er muligt at opfriske hundekurven når den trænger.

Bloomingville hundekurv i flet på ben

 

Køb den her

Denne flettede hundekurv med ben er flettet i sukkerrør, hyndens betræk er lavet af 70 % bomuld og 30% Viscose, mens selve hynden er lavet af polyester.
Vi er ret sikre på at din hund vil blive ret glad, for den bløde hynde og muligheden for at sove lidt oppe i højden.
Hos Unoliving har du mulighed for at se lidt mere på denne læke flettede hundeseng på ben

Boony hundekurv

 

Køb den her

 

Lad dig endelig ikke snyde af at denne flettede hule er lavet til katte, den egner sig nemlig også perfekt til den lille hund, der elsker at sove i små trygge huler hvor den ikke bliver forstyrret af husets daglige liv.
Den måler 40×45 cm og det er muligt at se mere til den flettede hule her

Cloud7 Hideaway hundekurv

Køb den her

Vi bliver altså også nødt til at præsentere dig for Hideaway fra cloud7, de kan altså bare noget med flettede hundesenge der passer perfekt ind i de skandinaviske hjem.
Designet på denne hundeseng er både tidløst og funktionelt, så din hund vil elske at få lov til at putte sig i den bløde pude der er i denne flettede hundeseng.
Selve hundekurven er lavet af søgræs, hvilket betyder at den er blødere end normale flettede hundekurve, indeni kurven er der 5 bløde hundepuder der er forbundet med velcro, puderne kan vaskes i maskine på 30 grader, eller blot skylles hvis behovet ikke er så stort.
Den flettede hundekurv fås i tre størrelser (S-L) og det er muligt at vælge mellem puder i fire forskellige farver.

 

Indhold
    Add a header to begin generating the table of contents